2020. március 13., péntek

Nyílt levél azoknak a férjeknek, akik kevesebbet keresnek, mint a feleségük... és ez felzaklatja őket

A következő szomorú történet egy ismerős srácról szól.  A nevét megváltoztattam, hogy megóvjam az inkognitóját. De a történet jól illusztrálja azt az egyre nagyobb társadalmi problémát, amitől ma már egyre többen és többen szenvednek.

Egyébként a srác, akit ismerek (hívjuk Andrásnak) tipikus „otthonmaradós” apa. Jó ember, aki hihetetlenül szereti a feleségét és a gyermekét. Úgy vélem, igazi hős volt, amikor azt mondta, otthon marad a gyerekkel, mert a felesége többet keres, mint ő a cégnél. És minden rendben is ment az elején. Mindenki elégedett és boldog volt. Ám idővel minden megváltozott.





András felesége egyre ingerültebben viselkedett. Gyakran ok nélkül rárivallt Andrásra. Elkezdett „csajos estékre” járni a barátnőivel munka után. Elkezdett késő estig bent maradni a főnökével a munkahelyén. A főnöke a társaság tulajdonosa volt, egy milliomos fickó hatalmas házzal, komoly vagyonnal, ráadásul nagyon fitt külsővel.

Az a fajta férfi volt, akire őszintén szólva mindenki szívesen hasonlítana.




András nem akarta bevallani, de zavarta mindez.

Nagyon.

Ő egy jó ember, jó férj és jó társ volt.

Mégis a felesége több időt töltött a munkahelyén és a barátaival, mint vele. Nem valószínű, hogy megcsalta. Egyelőre legalábbis. De tény, hogy nagyon sokat beszélt a főnökéről és a munkájáról. Nem volt egy szerencsés helyzet.

Mit tett András?

Semmit.

Figyelmen kívül hagyta a szorító érzést a gyomrában.

Tette a dolgát, és igyekezett jó apa, jó férj lenni, ügyelt a gyerekre, miközben a felesége kereste a pénzt.

Az eredmény?

Úgy 6 hónap múlva a felesége elvált tőle.

Azt mondta, még szereti őt, de már nem szerelmes belé. Végül randizni kezdett a főnökével, akihez később feleségül is ment. Nos, az ilyen történetek gyakoribbak, mint sokan gondolják.

Tudom, sok embert megőrjít, de ez van.

A kérdés az: Mit tehetett volna András másképpen?

Nos, mi, akik több hasonló körülmények között elvált férfi esetéből tanultunk, úgy véljük, az egyetlen dolog, amit András tehetett volna, hogy értékesebbé teszi magát a felesége főnökénél.

Bizony.

Gondold csak át a helyzetet András felesége szempontjából:
Mennyire „trendi” úgy bemutatnia Andrást az új társaságban, hogy „Ő a férjem. Nem dolgozik, ő végzi otthon a házimunkát, főz, mos, mosogat, takarít és vigyáz a gyerekekre.”

Ez néhány ember számára jól hangzik, gondolom.

Azonban ez a biztos recept a katasztrófához.

És bizony, az egyetlen dolog, amit András tehetett „volna”, hogy miközben végzi az otthoni feladatokat, belefog egy saját vállalkozásba. Nem számít, milyen üzletbe. De ha belefog, keményen dolgozik, és sikeres lesz.
Ez pedig azt jelenti, hogy annyi pénzt keres, hogy nem veszíti el a vonzerejét és a felesége tiszteletét.

Persze, soha sem tudhatjuk biztosan.

Ám azoknak a férfiaknak az esetéből tanulva, akik ugyanilyen helyzetben voltak, azt mondom, igen-igen nagy rá az esély, hogy András meg tudta volna tartani a feleségét.

Akik úgy döntöttek, hogy saját üzletbe kezdenek, és meghódították a piacot, szinte mindig jobban jártak, mint a többiek.

Mi a tanulság?

Ha te is hasonló helyzetben lévő férfi vagy...
• aki csodálkozik, hogy a felesége nem „úgy” szereti őt többé...
• aki belefáradt már a neje „főnökös” történeteibe, hogy milyen nagyszerű fickó...
• aki idegbajt kap már a sok csajos bulitól...
• akkor tudd, hogy van módja annak, hogy gyorsan felépíts egy sikeres saját üzletet.

Méghozzá úgy, hogy nem kellenek hozzá milliók, sőt, meglepődsz, hogy egy viszonylag szolid összeggel el tudsz indulni.

Ráadásul nem leszel egyedül, mert ez egy „társas vállalkozás”, és akik előtted elkezdték, mind segíteni fognak neked. Hogy miért? Mert a TE sikered az ő érdekük is.

És nem, ez nem egy átverés. Ez a Fusion Marketing. Csak annyira vagy életed lehetőségétől, hogy megnézel pár videót. Az egész kb. fél óra, de jól figyelj!

Ne hagyd abba, már az elsőnél, azt mondva, hogy ez marhaság, mert egy előítélet él a fejedben.

Albert Einsteinnek tulajdonítják a mondást, hogy nem az a bolond, aki azt gondolja, 2 x 2 lehet akár 5 is, hanem az, aki mindent ugyanúgy csinál, mégis más eredményt vár…

Szóval nézd meg a videókat, és szánd rá azt a kb. fél órát.  Aztán persze döntened kell, mert az már a TE feladatod. Választhatod a szabad, sikeres életet, de dönthetsz úgy is, mint András…

Persze, ez nem oldja meg a házassági problémákat. (Egyébként a házassági problémák 50%-át is a pénz - pontosabban annak hiánya - okozza…)

De meg tudja oldani a pénzügyi gondokat, hogy megszerezd az emberek tiszteletét és elismerését a világ minden tájáról, így értékesebbé válhatsz (nem csak a feleséged, de családod, a rokonok és a barátok szemében is), és azon fogsz csodálkozni, hogyan élhettél másképpen idáig.

A legfontosabb az, hogy tedd meg a szükséges lépéseket.

Nézd meg a videókat és tedd pontosan azt, amit az eszed (és ha jól meggondoljuk, a szíved) diktál.

És tartsd a szemedet a céljaidon.

Plusz, ha még pár napon belül döntesz, akkor vállalkozásod amúgy sem tetemes induló költségét is megfelezi a cég. Nem, nem azért, mert annyira jó fejek, sokkal inkább azért, mert kőkemény üzletemberek. Tudják, hogy a TE sikered, egyben az ő sikerük is. És ezért – mármint a TE sikeredért – ők is megtesznek mindent!

De az időd rövid.

Kattints IDE a bővebb infókért!



Üdvözlettel: Máté Richárd

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése